Madholdet

Ingredienser.

2 stk kyllingbryst

2 spsk olie


Sauce.

½ løg

1 fed hvidløg

20 g smør

1 lille æble

½ tsk tomatpure

½ spsk hvedemelSådan gør du.

Pil løg og hvidløg og hak løget. Skræl æblet og hak det fint. Svits løget i lidt smør i en gryde nogle minutter. Pres hvidløget i og tilsæt det hakkede æble samt tomatpuré.

Drys melet over og spæd med bouillon. Lad saucen koge i ca. 20 minutter, til den er jævn. Rør kokosmel i og smag til med karry.


Skær kyllingekødet i tern på ca. 1 cm. og steg det i olie på en pande i ca. 6-10 minutter ved middel varme. Bland kødet i saucen sammen med mango chutney og hold det varmt. Skræl det andet æble, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver. Steg æbleskiverne på begge sider på en pande.


Varm tarteletterne og anret på en tallerken med kyllingefyldet i og en æblering ovenpå. Øverst en skive syltet ingefær. Server lidt malaysisk salat til.


 

Malaysisk salat

Skræl kiwierne, halvér dem og skær dem i skiver. Skræl avocadoen og lav små kugler med en teske eller et parisiennejern. Skær ananassen i små tern og agurken i tynde skiver. Vend salaten i en dressing af olie, citronsaft og kokosmel. Tilsæt meget finthakket chili.

Malaysiske tarteletter med salat af kiwi og ananas

Forret

4 personer

100314

Salat.

1 kiwi

½ iceberg salat

1 lille dåse ananas

½ agurk

1 lille chili

1 avocado


Dressing.

2 spsk kokosmel

Olie

citronsaft
2½ dl bouillon

1 spsk kokosmel

2 spsk karry

2 spsk mango chutney

Salt


Desuden.

4 tarteletter

1 æble

Smør til stegning

1 syltet ingefær