Madholdet

Ingredienser.


Andebryster.

2 andebryster (ca. 600 g)

½ tsk groft salt

75 g black Castello

groft salt

friskkværnet peber

6 friske salvieblade

100 g bacon i tynde skiver
Sådan gør du.

Tyttebærskum.

Pisk fløden til en let skum og vend tyttebærsyltetøjet i. Smag til. Stil tyttebærskummet tildækket i køleskabet i mindst 15 min.


Fyldt andebryst.

Afpuds andebrysterne. Tag derefter skindene forsigtigt af. Skær skindene i ca. ½ cm tynde strimler. Læg dem i en kold pande og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme ca. 10 min. eller til de er sprøde. Læg "andeflæskesværene" på et stykke fedtsugende papir og drys dem med salt.

Gem andefedtet. Skær en dyb lomme - på langs i den tykke del af hvert stykke andebryst. Fordel ost og salvie i lommerne. Drys kødet med salt og peber og pak de 2 stykker andebryst stramt ind i bacon, så fyldet bliver i lommerne.

Læg kødet på en kold pande og steg det ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 20-30 minutter. Vend dem af og til.


Sprøde kartofler.

Opvarm andefedtet på en pande. Steg kartofler i ca. 15 min. ved kraftig varme eller til de er sprøde og gyldne - rør af og til. De sidste 5 minutter tilsættes selleri ternene. Vend roucolasalat i blandingen og smag til med salt og peber.


Ved serveringen.

Skær andebrystet i tynde skiver og anret sammen med de sprøde kartofler og andesvær. Hæld resten af stegefedtet over. Server evt. tyttebærskummet i en skål ved siden af.Hovedret

4 personer

071116

Karolines fyldte andebryst med ost, sprøde kartofler og tyttebærskumSprøde kartofler.

600 g skrubbede aspargeskartofler i tynde skiver

½ selleri små tern

Rucolasalat

2 tsk groft salt og friskkværnet peber


Tyttebærskum.

¼ liter piskefløde

3 spsk tyttebærsyltetøj